Venterum / Legerum

Detail, super marked og

Shopping centre


Magic Touch III

Er en interaktiv og pædagogisk spilleløsning til børn, der er specielt designet til den kommercielle sektor.

De primære faktorer i udviklingen af produktet er børnesikkerhed, god kvalitet, intuitiv betjening og læring.

I samarbejde med detailhandlere og indkøbscentre, har vi udviklet en måde, hvorpå man kan lette byrden for medarbejderne og sikre et roligt miljø med ikke forstyrrende spil.

Magic Touch III er et flersproget multimedie system der indeholder 11 ikke voldelige spil, i forskellige sværhedsgrader. Der er applikationer inden for kreativitet, reaktion og logisk tænkning, og er i øjeblikket tilgængeligt på mere end 20 sprog. Spillene understøtter og styrker koncentrationen, opmærksomhed, hukommelse og den visuelle opfattelse.


Ventetid kan også være sjovt


Med vores interaktive og pædagogiske spilløsninger er utålmodige børn ikke længere et problem, mens de handler. Giv dine unge kunder morgendagens farverige og forskelligartede spil og lad forældrene nyde en afslappet shopping oplevelse.
 
Skab en rolig og afslappet atmosfære så du hurtigt og nemt kan koncentrere dig om præcentation af salgssamtaler og konsultationer. Adskillige undersøgelser har med jævne mellemrum afsløret, at børns indflydelse på købsadfærd bliver mere og mere vigtig.
 
Vores interaktive legeområder tilbyder ikke kun dig mulighed for hurtigt at skabe ro til samtale, men vil også få børnene til at huske at lige præcis i din butik er der rart og sjovt at være imens mor og far handler.


Den direkte positionering i salgsområdet holder børnene under konstant ”afslappet” tilsyn. Vi tilbyder pladsbesparende og fleksible løsninger, der er målrettet mod målgrupper, som hurtigt og let kan integreres, men også om nødvendigt flyttes om nødvendigt - specielt til detailforretninger. Derudover kan mange af vores produkter tilpasses optimalt til at imødekomme dine individuelle ønsker og krav. 

Tag endelig kontakt til os for råd og vejledning samt gratis demonstration og udvikling af speciel koncepter. 

Special bygget bord med 4 skærme

Furniture shop Schulenburg Hamburg

Børneområde i butikscenter

Grüssen Center Schweiz 

Indbygnings skærme

O2 Butik i Cologne

Børneområde i butikscenter

Dagligvarebutik Düsseldorf Arcaden 

2 x Magisk væg

Modebutik Brörmann

Magisk tårn

Dagligvarebutik