Magic Touch III


Er en interaktiv og pædagogisk spilleløsning til børn, der er specielt designet til den kommercielle sektor.

De primære faktorer i udviklingen af produktet er børnesikkerhed, god kvalitet, intuitiv betjening og læring.

I samarbejde med detailhandlere og indkøbscentre, har vi udviklet en måde, hvorpå man kan lette byrden for medarbejderne og sikre et roligt miljø med ikke-forstyrrende spil.

Magic Touch III er et flersproget multimedie system der indeholder 11 ikke-voldelige spil, i forskellige sværhedsgrader.

Der er applikationer inden for kreativitet, reaktion og logisk tænkning, og er i øjeblikket tilgængeligt på mere end 20 sprog. Spillene understøtter og styrker koncentrationen, opmærksomhed, hukommelse og den visuelle opfattelse.

Så mange muligheder - vægmontering, enkeltstående enheder eller installerede løsninger - gør det muligt at integrere systemerne optimalt i de vente- og legeområder, selv på den mest begrænsede plads.

Alle enheder leveres som plug-and-play og er øjeblikkeligt i drift, så snart der er sat strøm til - der er ikke behov for yderligere personale.
 
Efter kundens anmodning udvikler vi også logo-specifikke og tilpassede enheder, der inkluderer alt fra det individuelle layout og valg af temaer til skræddersyede dekor.

Børnenes legeområde i butikken

Det kan være sjovt at vente!

Skab en rolig og afslappet atmosfære hurtigt og nemt

Det vil give dig ro til salgssamtaler og konsultationer. Adskillige undersøgelser har med jævne mellemrum afsløret, at børns indflydelse på købsadfærd bliver mere og mere vigtig.

Vores interaktive legeområder tilbyder dig ikke kun mulighed for fornuftigt og rolige aktiviteter for dine yngste kunder,men giver også forældrene den nødvendige afslapning og en fornemmelse af, at deres små er veltilpasse og aktiveret imens store beslutninger kan tages.

Kan monteres i direkte forbindelse med salgsområdet så man kan holde øje med børnene imens man sidder i salgsmødet. Vi tilbyder pladsbesparende og fleksible løsninger. Derudover kan mange af vores produkter tilpasses optimalt til at imødekomme dine individuelle ønsker og krav. Du skal bare tage fat i os.

Vi står gerne til rådighed med forslag og en demonstration helt gratis.

Magic Touch i sundhedsområdet


Afslapning for store og små. Ventetiden bliver knap så lang når man er beskæftiget med sjove spil, dette kan være med til at fjerne frygten for et eventuelt lægebesøg. Afslappet ventestemning for både forældre og børn.

Ventetid kan også være sjovt!

Uanset om du har et lille venteværelse eller et stort hospital, vil vi finde dig den rigtige løsning til jer, med vores farverige og interaktive legeområder, eller skabe et individuelt koncept tilpasset dine personlige behov.

Vores interaktive berøringsskærmsspilsystemer giver dig muligheden for fornuftigt og roligt at beskæftige dine

patienter og frem for alt at distrahere dem lidt og berolige dem.

Vi tilbyder pladsbesparende og fleksible løsninger, der er målrettet mod alle målgrupper, det er hurtigt og nemt og integrerer. HPL-overfladebelægning og den industrielle berøringsskærm med en glasoverflade gør det muligt for vores enheder at rengøres hurtigt og let og til enhver tid at imødekomme de hygiejniske krav.

Derudover kan mange af vores produkter tilpasses optimalt til at imødekomme dine individuelle ønsker og krav.

Tag blot fat i os, vi står gerne til rådighed med forslag og en gratis demo.

Børns legeområder på restauranter og hoteller

Robust og vedligeholdelsesfri

Uanset om det er robuste spilenheder til fastfoodkæder eller elegant design i restauranter i høj klasse - Vores interaktive børneterminaler giver den passende løsning til ethvert interiør. Fordi børn vil have noget at lave!

Giv dine små gæster mulighed for at roligt og fornuftigt aktivere sig selv med lærerige pædagogiske applikationer.

Takket være de mange forskellige modeller kan vi tilbyde præcis den ønskede robuste, pladsbesparende løsninger til dit område - Vi kan også producere individuelle koncepter til restauranter i høj klasse, som direkte kan tilpasses i størrelse og design til at imødekomme dine krav.

Tag blot fat i os for et uforpligtende møde og gratis demo.

Et stille legeområde.

Rolige børn giver mulighed for en afslappet konsultation

En vigtig konsultationsaftale med små børn i nærheden tager koncentrationen og kan være en voldsom udfordring for tålmodigheden hos både forældrene og konsulenten.

Løs dette problem ved at tilbyde en spilleløsning til morgendagens unge kunder, som vil underholde børnene og give dig den nødvendige ro til at betjene dine kunder optimalt.

Vi tilbyder pladsbesparende og fleksible løsninger, der er målrettet mod alle målgrupper, som hurtigt og let kan integreres, men også let flyttes om nødvendigt eller bruges til begivenheder - især for banksektoren. Naturligvis uden løse dele, som konstant skal udskiftes og kontrolleres - dette holder børnenes legeområde til enhver tid rydelig.

Derudover kan mange af vores produkter tilpasses optimalt til at imødekomme dine individuelle ønsker og krav. Takket være vores mangeårige erfaring inden for banksektoren kan vi også tilbyde dig systemer med branding og temaer.


Tag blot fat i os, vi står gerne til rådighed med forslag og en gratis demo.